Ylös
Osaamme kaiken, vai osaammeko?

Osaamme kaiken, vai osaammeko?

Kotisivujen julkaisusta on kolme päivää, jonka jälkeen vauhti on ollut päätähuimaavaa. Tarjouspyyntöjä satelee sähköpostiin ja puhelin laulaa 24/7. Jumankauta, että jotain on tehty oikein! Me kolme mimmiä lähdettiin tähän proggikseen jäätävällä itsetunnolla, realistisin odotuksin, pää täynnä ideoita ja se kannatti!

Helppoa olisi nostaa itsensä jalustalle kaikkitietävänä kunigattarena, mutta karu totuus on se, että ihminen tarvitsee kontakteja ja toisia ihmisiä onnistuakseen. Olemme onnekkaita eläessämme kokeneiden, osaavien, auttavaisten, ja rautaisten ammattilaisten ympäröiminä.

Kotisivujemme toteuttaja, Johannes Karjula, ideoi kotisivujemme lisäksi logon ja yritysilmeen visiomme mukaisesti, silmää räpäyttämättä. Jäätävä ammattilainen!
Lisäksi läheltä löytyi talousasioiden ykkösanainen, Mira Manninen, jonka kontolle oli helppo jättää ne epämukavat asiat.

Ilman kunnollista tavoite- ja liiketoimintasuunnitelmaa olisimme olleet hukassa. Yhteistyökumppanimme Turo Huhtalan avulla saimme selkeän käsityksen siitä, mitä haluamme tulevaisuudessa olla ja mitkä ovat lyhyen aikavälin tavoitteemme.

Tuntuu, että kaikki tapahtuu kuin unessa; välillä havahtuu todellisuuteen, joka paljastuukin todeksi. Toisaalta, mikä meitä kolmea huippuammattilaista estaisi? Uskalla unelmoida riittävän isosti, kaikki on mahdollista!

Jospa me tästä painellaan siivoamaan konttoriamme ja tekemään ne työt mitkä tehtävänimikkeeseen eivät sisälly, ollaanhaan me yrittäjiä.

XOXO, Sonja & Hanna-Kaisa

Kategoriat: Blogi, Yleinen | Avainsanat: , , ,