Ylös
Kaksi vahvaa myynnin ammattilaista

Hanna-Kaisa Järvinen

Olen tehnyt myyntityötä koko elämäni niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Rakastan työntekoa ja erityisesti myyntityötä. Nautin tulosten hakemisesta ja niiden saavuttamisesta. Onnistumisen tunne ja tekemisen meininki on syy, miksi aikoinaan alalle halusin.

Jokainen työpäivä on minulla uusi mahdollisuus. Aloitan jo aamusta täysillä ja annan kaikkeni, jotta päivän päätteeksi ei jää ainakaan kaivelemaan teinkö tarpeeksi? Inhoan keskeneräisiä ja puolitiehen jätettyjä asioita. Teen sovitut työt valmiiksi heti kun vain mahdollista ja en jätä niitä roikkumaan huomiselle.

Tykkään asiakkaiden kohtaamisesta. Minua pidetään luotettavana ja haluan olla luottamuksen arvoinen. Koen myyntityön epäkohtien ratkaisemisena ja uuden ideointina.

Olen huomannut, että pystyn saavuttamaan suuretkin haaveet kovalla työnteolla. Tre Kronor Oy on yksi toteutuneista haaveistani. Tuon yritykseen vastuuntuntoisuutta ja olen valmis tekemään töitä täysillä.

Arvostan Sonjan kunnianhimoa, rohkeutta ja hyvää työmoraalia. Sonjan kanssa ei meinata vaan toimitaan!

hanna-kaisa
sonja

Sonja Kuula

Ajauduin B-to-B-myynnin pariin kymmenisen vuotta sitten. Tykästyin myyntityössä välittömästi työn vaihtelevuuteen, haasteisin ja mahdollisuuteen vaikuttaa omaan tulotasoon. En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta työtä.

Tavoittelen aina pitkiä asiakassuhteita. Palkitsevimpia työssäni ovat tilanteet, joissa kumpikin osapuoli voittaa. Tilanteet, joissa pystyn tarjoamaan asiakkaalleni ja hänen liiketoiminnalleen todellista hyötyä.

Rohkeus, ahkeruus ja kunnianhimo saavat minut tavoittelemaan päivästä toiseen suurempia tavoitteita. Aamuisin palan halusta päästä töihin! Olen hieman perfektionisti ja en tyydy hopeasijoihin.

Arvostan aikatauluja, hyvää suunnittelua ja valmista jälkeä. Hanna-Kaisassa on paljon samaa kuin minussakin. Ihailen erityisesti hänen organisointikykyään ja periksiantamattomuuttaan.

Pitkä kokemus, huipputulokset ja itse hankittu ammattitaito erottavat meidät muista alan toimijoista. Tiedämme kuinka myydään, emme pelkää tarttua puhelimeen ja saamme sinutkin rikkomaan haaveilta kuulostavat myyntitavoitteet.