Ylös
Myynnin tehon kasvattamiseen tähtäävät palvelut
palvelut-1

Asiakashankinta

Onko yrityksesi asiakaskäynnit satunnaisen kysynnän varassa? Koetko asiakashankinnan myynnin vaikeimmaksi vaiheeksi?

Et ole ongelmasi kanssa yksin. Turhan moni hyvää tuotetta tai palvelua tarjoava yritys ei pysty kehittymään ja kasvattamaan liiketoimintaansa, koska uusasiakashankinta koetaan haasteeksi.

Me emme pelkää puhelinta ja kylmintäkään asiakaslistaa. Pystymme automatisoimaan yrityksesi asiakashankinnan sellaiselle tasolle, että sinä voit keskittyä olennaiseen: tuotteen tai palvelun tarjoamiseen ja toimittamiseen.

palvelut-1

Myyntivalmennukset

Puuttuuko yritykseltäsi selkeät ja realistiset tavoitteet? Onko myyntiprosessisi hiottu äärimmilleen? Kuinka myyntiä johdetaan asiakashankinnasta jälkimarkkinointiin?

Ilman oikein asetettuja tavoitteita ei synny koskaan tuloksia. Tavoitteet eivät toteudu tai niitä on vaikea mitata ilman järkevää myyntiprosessia. Myyjät ja myynnin mittarit vaativat toimiakseen ohjausta ja johtamista.

Yrityksellesi räätälöity valmennus voi koskea koko myyntiorganisaation pystyttämistä tai yksittäisen myynnin osa-alueen hiomista huippuunsa.

palvelut-1

Koulutukset

Kaipaako työyhteisösi apua digiajassa toimimiseen? Onko sosiaalisen median hyödyntäminen liiketoiminnassa jäänyt puheen tasolle?

Yrityksemme kymmenien vuosien kokemus myyntityöstä ja digiajan mahdollisuuksien hyödyntämisestä on käytettävissäsi. Toteutamme koulutuksia myyntiin ja liiketoiminnan pyörittämiseen liittyvistä aihealueista työyhteisöille, julkishallinnosta suuryrityksiin.